HTML

Retroplakát

A szocializmus gyöngyszemei plakát formában. Korhű dokumentumok és egyben ultradivatos kiegészítők egyenesen a padlásról! Amennyiben érdekel a családi örökség 1-1 darabja, itt érdeklődhetsz: retroplakat@gmail.com

Linkajánló

Friss topikok

Retro plakátok

2012.03.26. 22:29 :: retroplakát

Anno, a '70-80-as években szeretett Keresztanyám a Mahir megbecsült dolgozója volt, így minket, szerény rokonokat olykor-olykor ellátott a ma már a szocializmus gyöngyszemeinek számító, akkor még roppant divatos plakátokkal, poszterekkel, hogy mi se maradjunk le az akkori kötelező pálmafás-poszteres nappalis design mögött. Csakhogy mi, köszönhetően drága Keresztanyámnak, sokkal menőbbnek számítottunk a "Palm Beach plakátok" tömegében, hiszen mi Pataki Ági hamvas popsija és orcája alatt néztük a TV Macit és Hofi utolérhetetlen kabaréit, garázsunkban az elmaradhatatlan Unikum és Törley plakátok mellett forró hangulatú, vizes-pólós versenyeket idéző "olymposos" néni kacsintott le kacéran. Hah, az általános iskolában a dekorálásnál is előkerült egy-egy Igyál tejet! plakát, majd a főiskolás kollégium falát díszítette Modiano és Dreher sör plakát. Hosszú évek során pihentek a padláson az elfeledett poszterek, plakátok, és egy költözés alkalmával villant be. hogy ezeket semmiképp sem hagyhatom ott.

Íme, következzenek az igazi retro plakátok 30 év távlatából.

 

 

 

Érdekelnek a '80-as évek bájosan naiv plakátjai, a legszebb magyar modellek csodás fotói Fabulonba burkolva, vagy odavagy a "Tej! Élet, erő, egészség!" jelmondatért?

A bimbózó hazai plakát (vagy óriásplakát) felhozatal legszebb gyöngyszemeit találod meg itt, ráadásul ha szemfüles és gyors vagy, haza is viheted!

Jó szórakozást!

1 komment

Címkék: retroplakát

A bejegyzés trackback címe:

https://retroplakat.blog.hu/api/trackback/id/tr454342295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása