HTML

Retroplakát

A szocializmus gyöngyszemei plakát formában. Korhű dokumentumok és egyben ultradivatos kiegészítők egyenesen a padlásról! Amennyiben érdekel a családi örökség 1-1 darabja, itt érdeklődhetsz: retroplakat@gmail.com

Linkajánló

Friss topikok

Hazafias sör: Szent István porter sör

2012.04.06. 10:49 :: retroplakát

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag én nem iszom sört, baromira sajnálom, hogy ez a csodás kivitelezésű és - mondhatjuk - a leghazafiasabb sör már nem kapható.

Hiába tört a magaslatokba, a Szent István porter sör már a feledés homályába süllyedt, felváltotta a háború után a jó munkásembereknek való Kőbányai világos, nem kell ide flanc. Pedig micsoda stílus és elegancia! Ezzel a külsővel minimum szépségversenyt nyerne, de tuti, hogy a mai sörfelhozatalt is kenterbe verné. Ízre nem tudom milyen lehetett, de nem tök mindegy, ha ilyen mesés csomagolásban van?

Méret: 90x68 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

Címkék: szent istván porter sör

A bejegyzés trackback címe:

https://retroplakat.blog.hu/api/trackback/id/tr214367366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.05.08. 00:14:31

Hát biza, megkóstolnám. Inkább, mint az arany ászok félbarnáját, ami a lefolyóban végezte.
süti beállítások módosítása