HTML

Retroplakát

A szocializmus gyöngyszemei plakát formában. Korhű dokumentumok és egyben ultradivatos kiegészítők egyenesen a padlásról! Amennyiben érdekel a családi örökség 1-1 darabja, itt érdeklődhetsz: retroplakat@gmail.com

Linkajánló

Friss topikok

Népnevelés fasírttal, magyar módra

2012.10.08. 23:59 :: retroplakát

Szegény Update Norbi felsikoltana, ha napjainkban próbálna népnevelni a Vacsorára fantázianevű plakát, mely nemes egyszerűséggel azért született, hogy "étkezzünk egészségesen". Még a nagy öregek emlékeznek arra, hogy tantermekben, várókban, nyilvános helyeken ilyen és ehhez hasonló plakátokon üzenték az elvtársaknak, hogyan tartsák megfelelően karban belső emésztőszerveiket, és ezzel együtt testüket, ahhoz, hogy jómunkásemberként helyt tudjanak állni a következő 5 éves terv kivitelezésében. 

Nosza, vacsorára mi dukált? Jó kis házi fasírt, csak úgy amerikaiasan két fél zsömle közé csapva, rá egy fonnyadt salátalevél, csak hogy jobban jöjjön az a hamburger feeling, de jó magyarhoz illően Piros Arany dukált a tetejére, nem is ketchup (phuj, imperialista találmány). Fojtós is lehetett az így elkészült szendvics, ezért mellé egy kupica tej alap. Gyengébb gyomrú egyének vizes kiflit majszoljanak Pannóniával (magyarok vagyunk, vagy mi?!) és egy fej retekkel. Tej itt is jár, hiszen a tej élet, erő, egészség - már akinek.

vacsorára retroplakát blog.JPG

1 komment · 1 trackback

Címkék: vacsorára

A bejegyzés trackback címe:

https://retroplakat.blog.hu/api/trackback/id/tr374827871

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csoda, hogy túléltük a szocializmust? 2012.10.13. 14:38:59

Jó kis plakát jött szembe az erre szakosodott blogban! Profi fotósok mondják, hogy az ételfotó külön műfaj és a nehezek közé tartozik.Ha jó az étel, arról szinte lehetetlen guszta fotót csinálni, ha viszont minőségi fotóra van szükség, akkor csalások ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titokmacsek 2012.10.14. 22:02:46

a Mekis kajánál még mindig százszor egészségesebb volt..
süti beállítások módosítása