HTML

Retroplakát

A szocializmus gyöngyszemei plakát formában. Korhű dokumentumok és egyben ultradivatos kiegészítők egyenesen a padlásról! Amennyiben érdekel a családi örökség 1-1 darabja, itt érdeklődhetsz: retroplakat@gmail.com

Linkajánló

Friss topikok

Cascót akarok kötni!

2012.05.29. 17:47 :: retroplakát

Bizonyára minden 30-on túli retinájába és dobhártyájába égett az a bizonyos vicces reklám, amikor a felelőtlen autós későn eszmél rá, hogy biza' casco biztosítást szeretne kötni.

(ha nem, itt megnézheted)

Nos, a Casco jó is nekünk, kell is nekünk, mondhatjuk, így nincs is szüksége reklámra, eleink is megmondták: jó cégérnek nem kell reklám. Mindenesetre a '80-as években muszáj volt a magyar köznépet a casco használatára biztatni reklámmal, és jelen esetben poszterrel, szép lányokkal.

Kérem szépen, ez egy gyönyörű fotó - bár engem nem buzdít casco kötésére, de ma már tudjuk ez a marketing része, hogy a márkanév szépen belemásszon a fejünkbe - korhű dokumentum az 1980-as évek szépségideáljáról, sminkelési szokásairól és a szemöldök szedésének teljes hiányáról. Szép!

Szólj hozzá!

Címkék: casco

A bejegyzés trackback címe:

https://retroplakat.blog.hu/api/trackback/id/tr154553342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása