HTML

Retroplakát

A szocializmus gyöngyszemei plakát formában. Korhű dokumentumok és egyben ultradivatos kiegészítők egyenesen a padlásról! Amennyiben érdekel a családi örökség 1-1 darabja, itt érdeklődhetsz: retroplakat@gmail.com

Linkajánló

Friss topikok

Pajkos papa és az Udvari Sör

2012.04.04. 09:38 :: retroplakát

Ej, de pajkos kis plakát! Öröm nézni ezt a vidám életképet, mely a boldog békebeli(?) időket idézi: vidám sörözgetés a ligetben, kulturális csevej a polgártársakkal, miközben a csinos és bögyös pincérnő a müncheni sörfesztiválon felszolgáló bajor lánykákat megszégyenítő módon több korsó sörrel egyensúlyoz úgy, hogy közben kénytelen mosolyogva elviselni azt, hogy- nyilván a jóféle Udvari sörtől kipirult - az éltes korban lévő papácska pajkosan csipkedi az arcát (nem publikus plakátokon nyilván más fertályát).

Azért érdemes a testbeszédet is elemezni: a papa hátulról, lesből támad amit a kis pincérnő próbál egy erőteljes elhajlással elhárítani, összeszorított fogakkal tűrni azt, hogy a vendégnek mindig a kedvében kell járni...és a borravaló is jól jön - hiába no, az erkölcsök már akkor is a legfontosabbak voltak egy nő életében.

 Méret: 99x67 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

Címkék: udvari sör

A bejegyzés trackback címe:

https://retroplakat.blog.hu/api/trackback/id/tr624362711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Együtt élés 2013.09.03. 22:13:40

Ezek a plakátok honnan vannak? Nem lehet megszerezni valahonnan teljes méretben?
süti beállítások módosítása